Újabb állomásokkal bővült a Bubi rendszere

Újabb állomásokkal bővült a Bubi rendsztere, pénteken adták át a VI. kerületben a Hunyadi téren, a Szondi utca és a Bajza utca, valamint az Izabella utca és Szondi utca kereszteződésében, valamint a Podmaniczky utca és a Teréz körút sarkán létesített gyűjtőpontot – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Így már 177 állomás és 2060 kerékpár áll a felhasználók rendelkezésére.

Karácsony Gergely főpolgármester az új gyűjtőállomások átadásával egybekötött sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a Mol Bubi igazi sikertörténet, a közbringarendszer mára szerves része lett a fővárosi közlekedésnek.

A klímaválság és az energiaválság is azt bizonyítja, hogy az irány helyes, a szolgáltatást tovább kell fejleszteni – tette hozzá. Mint kiderült hamarosan a Blaha Lujza téren is újra nyitnak a gyűjtőállomások.

Pantl Péter, a Mol-csoport kommunikációs igazgatója azt közölte, hogy támogatják azokat a fejlesztéseket, amelyek az ügyféligényekre és fenntarthatóságra fókuszálva tehetik még népszerűbbé a Mol Bubit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oldal Tetejére