Új funkciókkal fejlődik és gyorsabb lett a BudapestGO

 Újabb kényelmi funkciókkal frissült a Budapesti Közlekedési Központ applikációja, a BudapestGO. A már több mint másfél millió felhasználóval rendelkező alkalmazással az ügyfelek még pontosabban tervezhetik meg utazásaikat és a fejlesztéseknek köszönhetően gyorsabban használhatják. Akinek nincs beállítva az automatikus frissítés, azoknak az új funkciók aktiválásához mindenképp frissíteni kell az applikációjukat.

A Budapesti Közlekedési Központ, ahogy ígérte, folyamatosan fejleszti a februárban debütált alkalmazását, a BudapestGO-t. Az ügyfelek visszajelzései alapján október első napjaiban több újdonság is bekerült a BKK népszerű applikációjába.

Útvonaltervezés járművön utazva

Egy nemzetközi szinten is egyedi, új funkcióval bővült a BudapestGO, amely „Járműről tervezek” elnevezéssel szerepel az applikációban. Ezentúl már menet közben, kényelmesen – akár egy váratlan torlódás közben is – új útvonalat lehet tervezni. Ennek köszönhetően az ügyfél valós, percre pontos adatot kap az érkezésre vonatkozóan, mert az alkalmazás a járművön való tartózkodást is figyelembe veszi az útiterv megadásakor. Így például nem irányít el gyalog a következő megállóig vagy nem akar felszállítani a következő járatra. Az új funkcióról ebben a videóban tudhat meg további részleteket.

Járműtípusok szűrése

A BudapestGO-val ezentúl a járműtípusokat is szűrni lehet, az ügyfelek válaszhatnak földalatti, földfelszíni vagy kötöttpályás járatok közül. Ez a funkció segíthet a nehezebben mozgó vagy kerekesszékkel közlekedő ügyfeleknek, hogy számukra ideálisabb, akadálymentes útvonalakat tervezzenek, emellett például a kisgyermekes családoknak vagy turistáknak lehetőségük lesz a felszín feletti járatokkal kalkulálni.

Gyorsabb az app

Az alkalmazás megnyitása gyorsabb lett, az eddigihez képest telefontípustól függően 1-3 másodperccel rövidebb betöltést biztosít a felhasználóknak. Ennek köszönhetően az utasok kevesebb idő alatt tervezhetik meg utazásaikat, vásárolhatnak jegyet vagy bérletet, és hamarabb tudják felmutatni digitális termékeiket.

Borítókép: Lánchíd. Fotó: kelmo78/Pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oldal Tetejére