Dunakeszin tartott kampányrendezvényt az ellenzéki összefogás, ahol bejelentkezett Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt is.

Dunakeszin a hideg ellenére is nagyon sokan voltunk. Beszédet mondott Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt, Donáth…

Közzétette: Dorosz Dávid – 2022. március 16., szerda

Mint Dorosz Dávid, az ellenzéki országgyűlési képviselő-jelöltje a Facebook-oldalán beszámolt, a hideg ellenére is nagyon sokan jöttek össze. A rendezvény jó hangulatban telt, szerinte nemcsak a hat párt, hanem az ellenzéki szavazók egysége is megmutatkozott.

Beszédet mondott Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt, Donáth Anna, a Momentum Mozgalom elnöke, Lukácsi Katalin, Berki Sándor szakpolitikusok.

„Külön öröm, hogy jelen volt mindkét előválasztási versenytársam: Fekete László valamint Tonzor Péter, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke is. Mindannyian tudjuk, hogy közösen nyerünk április 3-án és Magyarország békésebb, zöldebb és igazságosabb lesz” – írta példaként az egyre inkább szorosabbá váló ellenzéki egységre a Párbeszéd politikusa.

Dunakeszin most a Casalgrande téren Márki-Zay Péterrel, Donáth Annaval, Lukácsi Katalinnal, Berki Sándorral és Tonzor Péterrel!Ha nem tudtál eljönni, de érdekel, itt nézheted élőben:

Közzétette: Dorosz Dávid – 2022. március 16., szerda

Borítókép: Fotó: Dorosz Dávid Facebook-oldala