A városvezetés számára kiemelten fontos a budai fonódó Műegyetem rakparti ágának megépítése Karácsony Gergely főpolgármester bejegyzése szerint, hogy így közvetlen belvárosi kapcsolatot alakíthassanak ki a Kopaszi-gáttól.

A városvezetés számára kiemelten fontos a kötöttpályás közlekedés fejlesztése, így a budai fonódó Műegyetem rakparti…

Közzétette: Karácsony Gergely – 2022. január 19., szerda

Mint fogalmazott: a budapestiek és kiemelten az újbudaiak érdeke az, hogy igazi 21. századi, zöld beruházásként valósuljon meg a budapestiek új villamosa.

Legyen a következő legújabb fasorunk az újbudai felső rakporton!

A városvezetés számára kiemelten fontos a kötöttpályás közlekedés fejlesztése, így a budai fonódó Műegyetem rakparti ágának megépítése is, hogy közvetlen belvárosi kapcsolatot alakíthassunk ki a Kopaszi-gáttól. Az előző városvezetés egyik legnagyobb szégyene volt, hogy ahelyett, hogy a MOL-torony engedélyezéséért cserében megépíttette volna ezt a villamosvonalat Garancsi Istvánnal, megelégedett azzal, hogy csak a terveket készíttesse el. Ráadásul a tervek a rengeteg fakivágás miatt használhatatlannak bizonyultak. Az új városvezetés ezért támogatta a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsán a tervek módosítását, hogy igazán zöld, a fák és fasorok szempontjainak leginkább kedvező tervek valósulhassanak meg. A budapestiek és kiemelten az újbudaiak érdeke az, hogy igazi 21. századi, zöld beruházásként valósuljon meg a budapestiek új villamosa.Ehhez azonban valóban jó tervekre lesz szükség. Részletek a videóban! #Budapest

Közzétette: Karácsony Gergely – 2022. január 19., szerda

Kiemelt kép: Flickr