Jámbor András: Veletek együtt győztünk a feltöltőkártyás áramvásárlók ügyében

Jámbor Andrása Párbeszéd országgyűlési képviselője Facebook-bejegyzésében így ír:

A kormány úgy döntött az MVM honlapjára kikerült tájékoztatása szerint, hogy szeptembertől a pár napja bejelentett követhetetlen napi elszámolási gyakorlat helyett, éves elszámolásra térnek át. Az MVM hibájából rosszul járt ügyfeleket pedig kompenzálják: az addig lakossági piaci áron feltöltött mennyiségeket visszamenőlegesen kompenzálják.

A politikus idézi a tájékoztatást, mely szerint: “Módosítani fogjuk az elszámolás módját annak érdekében, hogy könnyebben nyomon követhető legyen. A módosított elszámolás szerint kedvezményes áron lehet majd tölteni, amíg a felhasználó el nem éri az évesen kedvezményesen igénybe vehető mennyiségi határt (2 523 kWh), azt követően pedig a magasabb, lakossági piaci áron.”

Jámbor András többek között hozzáteszi:

A többszázezer feltöltő kártyás háztartásban élő honfitársunk érdekében tett három kérésünkből kettő maradéktalanul teljesülni látszik, a harmadik, a bocsánatkérés maradt el, de nagylelkűen ezt az eddigi rendszer hibáit és életképtelenségét beismerő, három bekezdést tekintsük annak!

https://www.facebook.com/jamborandrasoldala/posts/pfbid02gRJqsfxRiZ7Ykp92XnR4NXyjs3L5KyAgbA5yDXSZ7mu4TfCcxutnyHQ7fqopdtbzl

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oldal Tetejére