Dunakeszin telt házat vonzott a Magyarország Szívéért-konferencia, Dorosz Dávid Facebook-posztja szerint a csilláron is lógtak volna emberek, ha lett volna csillár. Mint az egységes ellenzék helyi képviselőjelöltje írja:

Karácsony Gergely főpolgármester mellett olyan – évtizedek óta – sikeres polgármesterek is eljöttek, mint Dr. Gémesi György és Wittinghoff Tamás, akik most is támogatásukról biztosítottak. Külön öröm volt, hogy a választókerületből velünk volt a városát 57 éve vezető Pásztor Béla, a Csömört „csak” 12 éve vezető Fábri István, valamint Balogh Csaba gödi polgármester. Kálmán Olga vezetésével budapesti és agglomerációs képviselőjelöltek is beszéltek, mert őket összeszervezve, közös programot alkotva nyújthatunk együttműködő, fejlődő jövőt az agglomerációnak. Velünk volt Rónai Sándor európai parlamenti képviselő is.

✅ Ilyen jelenléttel győzünk április 3-án is! Dunakeszin nem fért mindenki a terembe a Magyarország Szívéért…

Közzétette: Dorosz Dávid – 2022. március 12., szombat

Mindenki beszélt a saját körzete megoldandó feladatairól. Dorosz Dávid szerint elengedhetetlen új oktatási-nevelési intézmények és szakrendelők létrehozása és fejlesztése. A Budapest-Fót-Csomád-Veresegyház-Vác vasút és a csömöri-gödöllői HÉV felújítása pedig nem várhat. A beszámolók szerint többen megjegyezték: a teltház is azt mutatja, hogy a körzetben biztosan változás lesz április 3-án.

Teltház a konferenciánkon! Köszönöm hogy sokan állva is végighallgatták az Egységben Magyarország Szívéért – Dunakeszi fórumunk neves előadóit!

Közzétette: Dorosz Dávid – 2022. március 11., péntek

Kiemelt kép: Facebook