Karácsony Gergely a telefonján mutatta be a BudapestGo alkalmazását

Miután elindult a BudapestGo, Karácsony Gergely főpolgármester videón mutatta be a fejlesztést, amellyel mostantól egyetlen alkalmazásban el lehet érni a jegy- és bérletvásárlást, az utazástervezést, továbbá a forgalmi információkat.

Mint a városvezető fogalmazott:

A Futás utódja, de sokkal többet tud, mint ő. A Futás a maga idején egy fantasztikus fejlesztés volt, de nekünk mennünk kell előre tovább. (…) A BudapestGo egy kapu újabb és újabb közlekedési fejlesztések irányába.

Mint folytatta, sokkal egyszerűbb és sokkal nagyszerűbb, mint az elődje. Regisztrálás után ő is megvette a havi bérletét, megnézte a legrövidebb útvonalat, így nem maradt más hátra, mint megnézni a felszállni a villamosra, hogy tehesse a dolgát. Karácsony Gergely a telefonos bemutatást úgy fejezte be:

A BudapestGo méltó egy 21. századi Budapesthez.

https://www.facebook.com/karacsonygergely/videos/307607904762769

Mint honlapunkon néhány napja közzétettük, az új alkalmazás megjelenik a Google Play áruházban és az App Store-ban is. A Huawei felhasználói közül azok, akik hozzáférnek a Google Play áruházhoz, szintén használhatják majd az alkalmazást. Azoknak, akik korábban már telepítették telefonjukra a FUTÁR applikációt és automatikus frissítést állítottak be, nincs teendőjük, a BudapestGO app automatikusan frissül. A régi FUTÁR appot rövid időn belül végleg kivezeti a BKK.

Kiemelt kép: Wikipedia Commons

Olvasnál még hasonló cikkeket? Iratkozz fel hírlevelünkre!
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!
Oldal Tetejére