BKK: Demonstráció miatt változik a közlekedési rend Budapesten

Demonstráció miatt lezárásokra kell számítania a közlekedőknek szerda délután a fővárosban – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

A demonstrációra a Margit híd – Kossuth Lajos tér útvonalon kerül sor, illetve várhatóan 17 és 19 óra között a tüntetők teljes szélességében lezárják a Margit hidat, amelyre a közösségi közlekedési járművek sem hajthatnak fel. Ezért a Buda és Pest közötti közlekedéshez a BKK az M2-es metró használatát javasolja.

Mint írták: amennyiben sor kerül Margit híd lezárására, a 4-es és 6-os villamosok két szakaszon, a Széll Kálmán tér, a Margit híd budai hídfője, valamint az Oktogon és a dél-budai végállomások között közlekednek,

a Nyugati pályaudvar és az Oktogon között pótlóbusz jár majd.

Az M3A metrópótló busz a Nyugati pályaudvar helyett az Oktogonig közlekedik, a 9-es autóbusz a Margit híd helyett a Váci út – Árpád híd útvonalon, a 26-os autóbusz pedig a Göncz Árpád városközpont és a Margitsziget, Centenáriumi emlékmű között jár.

A 191-es busz a Sarolta utca és a Széll Kálmán tér között közlekedik, a 91-es és a 291-es buszok a Széll Kálmán tér, illetve Zugliget, Libegő és a Margit körút között járnak – sorolták.

Várhatóan 18 és 22 óra között, a Kossuth Lajos tér lezárása miatt a 2-es, a 2B és a 2M villamosok csak a déli végállomások és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között járnak – közölte a BKK.

Kiemelt kép: Patera Kamilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oldal Tetejére