1 2 3 5 6 7 8 9 A B C D E F G H Í J K L M N Ö P R S T Ú V W Z

Fenntarthatóan a konyhában: a csipkebogyó magasan veri superfood-riválisát

Az Európa Pont épületében járt videós csapatunk, hogy a fenntartható étkezés alapvetéseit közelebbről is megismerjük. Az energia-, és élelmiszerválság idején nem kap kellő figyelmet e téma, pedig most különösen fontos. Az előadásból és az interjúinkból kiderül, számos fenntartható lépéssel spórolhatunk, és az is világossá vált, melyek a sarokpontok, mennyi oka lehet például, hogy helyi és szezonális ételeket, termékeket érdemes előtérbe helyeznünk. Domokos Csenge, a Denkstatt Hungary Kft. és Kiss-Szabó Eszter, a Felelős Gasztrohős munkatársa állt kameránk elé.

Részletek

Egy felemelő sétaszínház és egy inspiráló történet képekben: Jane Goodallal a róla elnevezett tanösvényen

„Abban bízom, hogy egy színésznő által előadott személyes és inspiráló történet nagyobb hatást tud elérni, mint a világ pusztulásával riogató, vagy arra figyelmet felhívó újságcikk vagy hír. Hiszek benne, hogy az emberekhez a szívükön és nem az eszükön keresztül vezet a legrövidebb út. Hogy célszerűbb, ha azt érzik, hogy ők is ilyenek akarnak lenni – mintha csak szembesítenénk őket a hiányosságaikkal” (Pelsőczy Réka, a természettudós életét feldolgozó sétaszínház előadásának rendezője.)

Részletek
Oldal Tetejére