Letölthető a BudapestGo applikáció

Ma érkezik az alkalmazásáruházakba a BudapestGO, amely a főváros első integrált, a városi közlekedést teljeskörűen támogató applikációja. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fokozatosan vezeti be az új alkalmazást, ezért előfordulhat, hogy egyes ügyfeleknél csak később jelenik meg az applikáció. A BudapestGO már nem csupán utazástervező, hiszen abban lehet többek között jegyet vagy bérletet vásárolni, illetve tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről is.

Rengeteg újdonsággal érkezik a megújult BKK app, amely szintet lépett a korábbi, FUTÁR alkalmazáshoz képest. Amíg elődje csupán egy hagyományos utazástervező volt, addig a BudapestGO már jóval több annál. Eddig külön alkalmazásra volt szüksége annak, aki meg akarta tervezni az utazását (FUTÁR), majd új applikációt kellett használnia, ha bérletet is szeretett volna vásárolni (Mobiljegy alkalmazások), ha pedig az aktuális forgalmi helyzetre is kíváncsi volt, szintén új appot kellett megnyitnia  – írja a Bkk.hu.

A Budapesti Közlekedési Központ fokozatosan vezeti be az új alkalmazást, ezért előfordulhat, hogy egyes ügyfeleknél csak később jelenik meg az applikáció. Elsőként a jelenlegi felhasználók találkozhatnak az új appal, ezt követően pedig az újonnan regisztrálóknak lesz erre lehetőségük.

Az új alkalmazás megjelenik a Google Play áruházban és az App Store-ban is. A Huawei felhasználói közül azok, akik hozzáférnek a Google Play áruházhoz, szintén használhatják majd az alkalmazást. Azoknak, akik korábban már telepítették telefonjukra a FUTÁR applikációt és automatikus frissítést állítottak be, nincs teendőjük, a BudapestGO app automatikusan frissül. A régi FUTÁR appot rövid időn belül végleg kivezeti a BKK.

Borítókép: flickr.com

Oldal Tetejére